Με αυξημένο αίσθημα ευθύνης απέναντι στους ασθενείς και την κοινωνία στην Ελλάδα, η Roche ανακοινώνει μια σειρά δράσεων, προκειμένου να συμβάλλει στις προσπάθειες κατά της πανδημίας Covid-19.

Στέκεται στο πλευρό ασθενών, ΕΣΥ και κοινωνίας.

Με αυξημένο αίσθημα ευθύνης απέναντι στους ασθενείς και την κοινωνία στην Ελλάδα, η Roche ανακοινώνει μια σειρά δράσεων, προκειμένου να συμβάλλει στις προσπάθειες κατά της πανδημίας Covid-19. Ενδεικτικά, η εταιρεία δωρίζει στο Υπουργείο Υγείας τροχήλατα ψηφιακά ακτινολογικά μηχανήματα και αντλίες χορήγησης υγρών και φαρμάκων για να εξυπηρετήσει τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες των δημόσιων νοσοκομείων.

Επιπλέον, υποστηρίζει το πρόγραμμα «Μαζί ενάντια στον Covid», το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με την Ένωση Ασθενών Ελλάδος, συνεργάζεται με τον Σύλλογο «Άλμα Ζωής» και υποστηρίζει ένα διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο για γυναίκες με καρκίνο του μαστού, ενώ διευρύνει τα υπάρχοντα προγράμματα παράδοσης φαρμάκων στο σπίτι, σε περιπτώσεις που αυτό είναι εφικτό και σε θεραπευτικούς τομείς με μεγάλη ανεκπλήρωτη ιατρική ανάγκη. Παράλληλα, η Roche ανέπτυξε μια σειρά σύντομων εκπαιδευτικών βίντεο για παιδιά, τα οποία είναι διαθέσιμα μέσω του ιστότοπου (www.hemilios.gr) και του ομώνυμου καναλιού στο YouTube.