Η νέα εταιρεία θα προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες βασισμένες στην έρευνα σε θέματα branding και επικοινωνίας υποστηριζόμενες από διεθνώς αναγνωρισμένες τεχνικές και προσεγγίσεις, όπως είναι το Link, το Brand Dynamics και το Dynamic Tracking.Tα τμήματα Ποιοτικής Έρευνας και Καινοτομίας της Research International εντάσσονται στο εξειδικευμένο παγκόσμιο δίκτυο ποιοτικής έρευνας της Millward Brown που ονομάζεται Firefly.

Ως μέλος της Firefly, η εταιρεία θα προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες στρατηγικής ποιοτικής έρευνας και καινοτομίας, καθώς και μια σειρά από νέες υπηρεσίες και προσεγγίσεις όπως είναι το IdeaBlog (εξειδικευμένη πλατφόρμα έρευνας στα social media), τα i-groups, και το Pre-Link. Η Millward Brown είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες έρευνας αγοράς παγκοσμίως και εξειδικεύεται στην έρευνα επικοινωνίας, εικόνας και αξίας μαρκών. Διαθέτει περισσότερα από 78 γραφεία σε 51 χώρες.

Η Firefly Millward Brown έχει 40 γραφεία παγκοσμίως και απασχολεί πάνω από 300 εξειδικευμένους επαγγελματίες της ποιοτικής έρευνας, συνδυάζοντας την υψηλή εξειδίκευση και καινοτομία με το παγκόσμιο δίκτυο και την τεχνογνωσία της Millward Brown.