Η Reframe.food γνωστοποιεί την έναρξη λειτουργίας νέων γραφείων στην πόλη Nantes της Γαλλίας και την Αθήνα, σε δύο στρατηγικές τοποθεσίες που ενισχύουν το δίκτυο συνεργασιών και διευρύνουν τις δυνατότητες συμμετοχής σε έργα έρευνας και καινοτομίας στον αγροδιατροφικό τομέα.
Η επιλογή της Nantes δεν είναι τυχαία, καθώς αποτελεί ένα σταυροδρόμι τριών βασικών κλάδων αγροδιατροφής, της γαλακτοκομικής παραγωγής, της καλλιέργειας λαχανικών με τη χρήση νέων τεχνολογιών και της ζώνης παραγωγής του λευκού κρασιού. Η τοποθέτηση της Reframe.food στην περιοχή θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τα έργα που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, με το νέο γραφείο να λειτουργεί ως σύνδεσμος του ελληνικού με το γαλλικό οικοσύστημα, με στόχο νέες συνεργασίες.
Στην Αθήνα δε, με την πληθώρα ερευνητικών ιδρυμάτων, καινοτόμων επιχειρήσεων και φορέων χάραξης πολιτικής στον αγροδιατροφικό τομέα, το γραφείο εκεί, ενισχύει την παρουσία της εταιρείας στην Ελλάδα, και σηματοδοτεί ένα νέο στάδιο ανάπτυξης για τη Reframe.food. Επικεφαλής γραφείου στην πόλη Nantes αναλαμβάνει ο Adrien Guichaoua και στην Αθήνα ο Μάνος Καρβούνης.