Τη δημιουργία της Red Wolf Academy έκανε γνωστή η Red Wolf PR & Advertising, κατά τη διάρκεια του Social Media & Influencer Marketing Conference της Boussias Cyprus.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ο Γενικός Διευθυντής της Red Wolf, Ηλίας Αντωνιάδης και o Head of Digital, Φίλιππος Σιακαβάρας, μοιράστηκαν με τους παρευρισκόμενους τις γνώσεις και εμπειρίες τους στον τομέα των Social Media, του Digital Marketing και ειδικότερα του Influencer Marketing.

Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση της Red Wolf Academy, μιας σειράς εκπαιδευτικών σεμιναρίων στον τομέα του Marketing, όπου υποστηρίζονται ακαδημαϊκά από το CIM-Cyprus Business School.

Ο Ηλίας Αντωνιάδης ανέφερε σχετικά: «H Red Wolf Academy είναι η νέα, πολλά υποσχόμενη κίνηση της Red Wolf. Μια προσπάθεια στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής μας ευθύνης, να ενδυναμώσουμε τον χώρο της διαφήμισης και του marketing στην Κύπρο. Η διαρκής αναζήτηση της γνώσης και του καινούργιου είναι αυτό που μας ξεχωρίζει στη Red Wolf και αυτό το σκεπτικό θέλουμε να μεταδώσουμε στο κοινό».