Δημιούργησε την εταιρική ταυτότητα του ελληνικού στραγγιστού γιαουρτιού

Τo Yasu ξεκίνησε το 2011 κι έχει ήδη τρία καταστήματα, στο McArthur Glen, στο The Mall και τώρα και στην Κηφισιά. «Μία καθημερινή, νόστιμη και θρεπτική, διατροφική επιλογή που βασίζεται στο ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι, φρέσκο ή παγωμένο, με όλους τους πιθανούς και απίθανους γευστικούς, αλμυρούς και γλυκούς, συνδυασμούς που μπορούν να το συνοδεύσουν, μαζί με shakes, χυμούς και φρουτοσαλάτες από φρέσκα φρούτα» αναφέρει η Red Design Consultants στη σχετική της ανακοίνωση.