Η Red Design Consultants δημιούργησε την ταυτότητα, το σύστημα αλληλογραφίας, την επικοινωνία, τα animations, την εικαστική γλώσσα και τον σχεδιασμό των lockers για τη Box Now, υπηρεσία παράδοσης δεμάτων για online αγορές με μεγάλο αναπτυσσόμενο δίκτυο Αυτόματων Μηχανημάτων Παραλαβής στην Ελλάδα. Από την αρχή, ο σχεδιασμός της ταυτότητας δημιουργήθηκε με μια σύγχρονη, λιτή και ξεκάθαρη προσέγγιση αφού τα lockers της Box Now είναι ένα βασικό επικοινωνιακό εργαλείο της μάρκας σε physical επίπεδο.

Η δομή της πληροφορίας στα lockers έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί ένα αποτέλεσμα άρτιο και επικοινωνιακά άμεσο πάνω σε έναν κάνναβο για δύο, τέσσερεις και οχτώ στήλες θυρίδων. Η κύρια και η συμπληρωματική χρωματική παλέτα δίνουν την απαραίτητη ένταση και φρεσκάδα στον σχεδιασμό της επικοινωνίας, τόσο στο φυσικό όσο και στο digital περιβάλλον.

Μοτίβα που προκύπτουν από το λογότυπο, εικονογράμματα, υποστηρικτικά graphics αλλά και ειδικά σχεδιασμένοι χαρακτήρες, «ξεδιπλώνουν έναν κόσμο ξεχωριστό σε ένα σύνολο επικοινωνιακής γλώσσας που έχει ρυθμό και αμεσότητα αποτυπώνοντας με μια σύγχρονη, funky ματιά την ουσία της μάρκας».