Η Red Design Consultants σχεδίασε τα νέα καταστήματα της Protergia σε συνεργασία με την AVP Architects. Αποτυπώνοντας τις αξίες της μάρκας, ο συνολικός σχεδιασμός δημιουργεί μια ζωντανή εμπειρία που ενδυναμώνει τη σχέση εμπιστοσύνης με τον καταναλωτή, «συνδέει την ενέργεια με τη ζωή και την τεχνολογία με την καινοτομία».

Οθόνες και video wall για την πληροφόρηση και αυτοεξυπηρέτηση δημιουργούν ένα customer journey αλληλεπίδρασης με προτεραιότητα στις σύγχρονες ανάγκες του επισκέπτη μέσα από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες και παροχές της Protergia.

Η τεχνολογία εναρμονίζεται με τα ζεστά υλικά και χρώματα, το ξύλο και τα φυτά εσωτερικού χώρου σε μια ανθρωποκεντρική εμπειρία «που αποπνέει αξιοπιστία, τεχνολογική υπεροχή και σεβασμό στο περιβάλλον», όπως επισημαίνει η ανακοίνωση.

Ο γεωμετρικός σχεδιασμός της οροφής, σε συνδυασμό με τον χωνευτό γραμμικό φωτισμό που εκτείνεται στις επιφάνειες των τοίχων, έχουν σαφή αναφορά στην ταυτότητα της Protergia. Παρόμοια γεωμετρική λογική ακολουθείται στους σταθμούς εξυπηρέτησης και τα ταμεία.

Τα information graphics σε σημεία των καταστημάτων ενισχύουν την εικόνα των καταστημάτων. Σημειώνεται ότι η Red Design Consultants διατηρεί μακροχρόνια συνεργασία με τη Mytilineos.