Η ελληνική εταιρεία ολοκληρωμένης επικοινωνίας Red.comm, ειδικευμένη στην επικοινωνία εταιρειών υψηλής τεχνολογίας, έχει προσκληθεί να αποτελέσει μέρος του ιδρυτικού πυρήνα του πρώτου δικτύου ανεξάρτητων γραφείων marketing, επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων για τον τομέα του διαστήματος.

Η «Space Communications Alliance» (SCA) είναι μια πρωτοβουλία η οποία συγκεντρώνει μια διεθνή και διαθεματική ομάδα ειδικών, που βρίσκονται επί δεκαετίες στην πρώτη γραμμή της επικοινωνίας για θέματα τεχνολογίας και διαστήματος. Η αποστολή της SCA είναι να φέρει σε επαφή τους πρωτοπόρους του διαστημικού τομέα με πελάτες και συνεργάτες, μέσω ολοκληρωμένων υπηρεσιών δημοσίων σχέσεων και marketing, αξιοποιώντας κανάλια που δίνουν απτά αποτελέσματα, όπως η Β2Β επικοινωνία, τα Μέσα Ενημέρωσης και τα social media.

«Έχουν ωριμάσει πλέον οι συνθήκες για να ξεκινήσει τη λειτουργία του ένα δίκτυο επικοινωνίας και marketing, με εξειδίκευση στη διαστημική βιομηχανία και βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να είμαστε μεταξύ των ιδρυτικών του εταίρων. Η SCA προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, από στρατηγικό σχεδιασμό δημοσίων σχέσεων και συμβουλευτική πελατών υψηλού επιπέδου έως ανάπτυξη δημιουργικού περιεχομένου και συμβουλές ειδικών σχετικά με τις πιο εξελιγμένες τακτικές επικοινωνίας», αναφέρει η Στέλλα Τσιτσούλα, Managing Partner της Red.comm.