Τμήμα real estate ιδρύει στο πλαίσιο του συμβουλευτικού τμήματός της η PwC Ελλάδας με γνώμονα τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πελάτες της και η αγορά. Τη νεοσύστατη ομάδα διευθύνει η Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου, στέλεχος με μακρόχρονη εμπειρία στη διαχείριση ακίνητης περιουσίας τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Με εμπειρία πάνω από 22 χρόνια στον τομέα των Αποτιμήσεων και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, το νέο στέλεχος είναι Ορκωτή Εκτιμήτρια (MRICS), πιστοποιημένη από το Υπουργείο Οικονομικών της Ελλάδας και Εξετάστρια Επαγγελματικής Επάρκειας του RICS.

«Μέσα από τη διαρκή ενίσχυση των υπηρεσιών μας έχουμε την ευκαιρία να προσφέρουμε στους πελάτες και την αγορά ολοκληρωμένες υπηρεσίες με την υπογραφή αξιοπιστίας της PwC», σημείωσε ο Γιώργος Μακρυπίδης, Partner, Deals, PwC Ελλάδας. «Η τεχνογνωσία της PwC, η ακεραιότητα που την χαρακτηρίζει καθώς και οι εξαιρετικές και έμπειρες ομάδες που την απαρτίζουν, αποτελούν το ιδανικό έδαφος για να εκπληρώσουμε το όραμα που έχουμε για τον κλάδο», πρόσθεσε η Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου.