Η Purina Petcare σε συνεργασία με τον οργανισμό TNW εγκαινιάζουν το πρόγραμμα Unleashed για την ενίσχυση της καινοτομίας στον τομέα της φροντίδας των κατοικίδιων.

Λανσάρει το πρόγραμμα Unleashed, σε συνεργασία με τον οργανισμό TNW.

Η Purina Petcare σε συνεργασία με τον οργανισμό TNW εγκαινιάζουν το πρόγραμμα Unleashed για την ενίσχυση της καινοτομίας στον τομέα της φροντίδας των κατοικίδιων. Στόχος του προγράμματος είναι η υποστήριξη νεοφυών επιχειρήσεων (start-ups) από διαφορετικές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, οι οποίες ενσωματώνουν ψηφιακές και τεχνολογικές λύσεις στην ανάπτυξη προϊόντων ή και υπηρεσιών αφιερωμένων στη φροντίδα των κατοικίδιων ζώων, αξιοποιώντας καινοτόμες ιδέες που βελτιώνουν την ποιότητα της δικής τους ζωής και αυτής των κηδεμόνων τους.

Μέσω του προγράμματος Unleashed, οι start-ups που θα προκριθούν στην τελική φάση του θα έχουν την υποστήριξη μιας ομάδας ειδικών που θα τις βοηθήσει να αναπτύξουν περαιτέρω την ιδέα τους και τις δυνατότητες εφαρμογής της στη βιομηχανία φροντίδας κατοικίδιων ζώων. Αιτήσεις γίνονται δεκτές έως 31 Μαρτίου 2020.