Η Avis, επενδύοντας στον ψηφιακό μετασχηματισμό και εξελίσσοντας τις online υπηρεσίες της, επανασχεδιάζει το MyAvis.gr με στόχο να προσφέρει μια αναβαθμισμένη 100% online εμπειρία leasing. Το ανανεωμένο MyAvis.gr εξασφαλίζει ευκολότερη πλοήγηση και ασφαλείς διαδικασίες, τόσο για ιδιώτες, όσο και για επαγγελματίες.

Το Avis Easy Leasing είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να παρέχει τη δυνατότητα ολοκλήρωσης ενός leasing συμβολαίου εξ ολοκλήρου online, χωρίς την ανάγκη επικοινωνίας με σύμβουλο πωλήσεων σε κανένα στάδιο της διαδικασίας.

Εμπλουτίζοντας τις ψηφιακές υπηρεσίες της και την εμπειρία χρήστη, η Avis είναι η πρώτη, όπως τονίζει η ίδια, εταιρεία leasing που παρέχει απευθείας διασύνδεση με το «Συστηθείτε» (eGov KYC – Know Your Customer). Η εφαρμογή του eGov-KYC επιτρέπει στον πελάτη να υποβάλει άμεσα όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να επικαιροποιήσει τα στοιχεία του εύκολα και 100% online σε πραγματικό χρόνο.

«Με ηγετική παρουσία στον χώρο μίσθωσης αυτοκινήτων, η Avis προσαρμόζεται στις νέες τάσεις της αγοράς και στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών της, επενδύοντας στην καινοτομία και την ανάπτυξη των υπηρεσιών της», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.