Το λεύκωμα της «Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας Rio 2016»
Μία εκτυπωτική εργασία, η οποία σχεδιάστηκε και παράχθηκε για έναν διαφορετικό και σημαντικό σκοπό, ήταν εκείνη που οι άνθρωποι της PressiousArvanitidis ψήφισαν ως την «Pressious Εργασία της Χρονιάς» για το 2016.

Πρόκειται για το λεύκωμα της «Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας Rio 2016», η παραγωγή του οποίου ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο του 2016, πριν την αναχώρηση της Ελληνικής Αποστολής για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Στο βραβευμένο λεύκωμα, το οποίο σχεδιάστηκε από το δημιουργικό τμήμα της PressiousArvanitidis, παρουσιάζονται όλοι οι αθλητές της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας.

Την Τετάρτη 1η Μαρτίου 2017, πραγματοποιήθηκε η βράβευση για την «Pressious Εργασία της Χρονιάς 2016» στους χώρους της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής σε μία εκδήλωση που διοργάνωσε η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή. Το έντυπο «Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα Rio 2016» επελέγη μέσα από μία πρωτοβουλία που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια η PressiousArvanitidis, βάση της οποίας κάθε μήνα επιλέγεται και βραβεύεται από όλους τους ανθρώπους της εταιρείας η «Εργασία του μήνα».