Επιπλέον το βιβλίο απαντάει σε ερωτήματα όπως: Τι είναι κρίση; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά/στάδια της κρίσης; Είναι δυνατόν η κρίση να προβλεφθεί; Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την επίλυση μιας κρίσης; Ποια είναι τα μέσα εξόδου από την κρίση; Τι οφείλουμε να «κρατήσουμε» από μία κρίση;

Το βιβλίο θεωρείται εργαλείο για φοιτητές που σπουδάζουν νομική, οικονομικά, περιβαλλοντικές, πολιτικές και θετικές επιστήμες, καθώς και για χημικούς, βιολόγους, κτηνιάτρους, γεωπόνους, μικροβιολόγους, χημικούς μηχανικούς, τεχνολόγους τροφίμων, οικονομολόγους και νομικούς, για εργαζόμενους σε ελεγκτικούς φορείς τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημόσιου τομέα, για συμβούλους επιχειρήσεων, για υπεύθυνους ασφάλειας και ποιότητας, για στελέχη επιχειρήσεων μαζικής εστίασης (chefs, food and beverage managers), για διοικητικά στελέχη επιχειρήσεων, για στελέχη των διαφημιστικών οργανισμών, αλλά και της δημόσιας διοίκησης.

Τίτλος πρωτοτύπου: Η πράσινη κρίση, Πρόληψη και διαχείριση κρίσεων στη διατροφή και στο περιβάλλον

Συγγραφείς: Αντωνία Γκόγκου, Ιωάννης Ζαμπετάκης, Λίνος Κουντουράς, Θεοδότα Νάντσου, Χριστίνα Φατούρου

Έκδοση: Σταμούλης, 2010, Σελίδες: 168, Διαστάσεις: 14×21, Τιμή: €13,90 [www.stamoulis.gr]