Η Praktiker Hellas πραγματοποίησε για ακόμη μια χρονιά το Ετήσιο Συνέδριο των στελεχών της, από την κεντρική διοίκηση και όλο το δίκτυο της εταιρείας πανελλαδικά.

Παρουσίασε τους στόχους για το 2020, στο Ετήσιο Συνέδριο στελεχών της.

Η Praktiker Hellas πραγματοποίησε για ακόμη μια χρονιά το Ετήσιο Συνέδριο των στελεχών της, από την κεντρική διοίκηση και όλο το δίκτυο της εταιρείας πανελλαδικά. Φέτος, το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο κτήμα Οινότρια Γη, του Οινοποιείου Λαζαρίδη, όπου παρουσιάστηκε από τη Διοίκηση της εταιρείας ο απολογισμός και τα οικονομικά αποτελέσματα για το 2019, ενώ κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν το στρατηγικό πλάνο για το 2020, το οποίο ακολουθεί το νέο positioning της εταιρείας «Praktiker: Αλλάζει το σπίτι.» και παράλληλα τέθηκαν οι στόχοι της νέας χρονιάς.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο φιλόσοφος και στοχαστής – συγγραφέας, Στέλιος Ράμφος ως επίτιμος καλεσμένος, ο οποίος πραγματοποίησε ομιλία και συζήτηση με θέμα «Ταξίδι προς την αυτογνωσία». Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με team building workshop, από τον «Κύκλο Κρουστών» του Κώστα Σημάτου, κατά τη διάρκειά του οποίου προϊόντα Praktiker μετατράπηκαν σε «κρουστά» και η ομάδα Praktiker σε ορχήστρα. Το workshop ανέδειξε με βιωματικό τρόπο το κεντρικό μήνυμα του ομαδικού συγχρονισμού για την επίτευξη αρμονικού αποτελέσματος από μια ορχήστρα, όπως και σε κάθε ομάδα.