Με έμπειρα στελέχη από την αγορά ενισχύεται η ηγετική ομάδα της Polygreen, του ελληνικού ομίλου που λανσαρίστηκε τον Μάρτιο 2021 και δραστηριοποιείται διεθνώς στον χώρο της κυκλικής οικονομίας και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Με επικεφαλής τον Λαυρέντη Αλβέρτη, η νέα διοικητική ομάδα θα επιταχύνει την υλοποίηση των έργων κυκλικής οικονομίας και περιβαλλοντικής βιωσιμότητας που σχεδιάζει η εταιρεία για την Ελλάδα, καθώς και την εξαγωγή τεχνογνωσίας σε χώρες του εξωτερικού, κυρίως στην Μέση Ανατολή και τον Μαυρίκιο. Η νέα διοικητική ομάδα έχει ως εξής: Γενικός Διευθυντής είναι ο Λαυρέντης Αλβέρτης, Eπικεφαλής του Νομικού Τμήματος η Βίκυ Δαβιδοπούλου, η Ρένα Δουκάκη αναλαμβάνει Διευθύντρια του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού, ενώ νέος Οικονομικός Διευθυντής του ομίλου είναι ο Γιώργος Κωτόπουλος.

Τον ρόλο της Διευθύντριας Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων του ομίλου έχει ήδη αναλάβει από τον Ιανουάριο η Έλλη Παναγιωτοπούλου. Τέλος, ο Σταμάτης Τσουμπρής ανέλαβε από τον Ιούλιο τη θέση του Διευθυντή Λειτουργιών του ομίλου. Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Polygreen είναι ο Αθανάσιος Πολυχρονόπουλος.