Την αριστεία και αφοσίωση της Plushost στην παροχή ολοκληρωμένων εμπειριών πελατών και χρηστών στο e-commerce, αναγνώρισαν τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής των φετινών βραβείων UX | CX Awards 2023, ανακηρύσσοντάς την «Agency of The Year» και κορυφαία εταιρεία της χρονιάς στην Ελλάδα σε αυτόν τον τομέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα βραβεία προέκυψαν μέσω της διαδικασίας αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων από την Κριτική Επιτροπή, στην οποία συμμετείχαν 44 εκπρόσωποι εταιρειών, θεσμικοί και ακαδημαϊκοί με πρόεδρο τον Οδυσσέα Κόλλια, Οικονομολόγο – Συγγραφέα, Εκπαιδευτή στη Δια Βίου Μάθηση, ΕΚΠΑ.

Πέρυσι, όπως και φέτος, η Plushost απέσπασε και τον τίτλο του Brand of the Year για τη Nobacco, μια διάκριση που ισοβάθμησε στο πιο ψηλό σκαλί του «βάθρου» μαζί με την Plaisio.

Εκτός των δύο κορυφαίων διακρίσεων, η εταιρεία έλαβε άλλα 17 βραβεία, ξεπερνώντας πλέον τα 130 σε διάστημα 3 ετών. Τη φετινή συγκομιδή συμπληρώνουν 5 χρυσά, 6 αργυρά και 5 χάλκινα, ενώ η συνεργασία με την Pandora, έφερε το platinum βραβείο της χρονιάς.