Για 5η συνεχή χρονιά
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων – Η Πίνδος αποφάσισε για 5η συνεχή χρονιά να στηρίξει την Κιβωτό του Κόσμου.

Στο πλαίσιο αυτό, η Πίνδος αναλαμβάνει να καλύψει τις ετήσιες ανάγκες σε προϊόντα κοτόπουλου για την σίτιση των 50 απροστάτευτων παιδιών που φιλοξενούνται στις δομές της Κιβωτού του Κόσμου Ηπείρου. Πρόκειται για μια ενέργεια που ξεκίνησε το 2013 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, με αποκλειστικό γνώμονα την προσφορά προς αυτά τα παιδιά και τη συμβολή στο έργο που επιτελεί η Κιβωτός του Κόσμου.

Η προσφορά της Πίνδος υλοποιείται με εβδομαδιαίες αποστολές τροφίμων. «Η Πίνδος και οι άνθρωποί της θεωρούν υποχρέωση και καθήκον τους την αρωγή, με κάθε δυνατό μέσο, προς την Κιβωτό του Κόσμου, ώστε να ενισχύσουν την αδιάκοπη προσπάθεια του Οργανισμού για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών. Η ανθρωπιά και η αλληλοβοήθεια μπορούν να καταστούν ασπίδα προστασίας για την κοινωνία μας, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.