Η Procter & Gamble προχωρά στην ενίσχυση, μέσω δωρεάς στο Υπουργείο Υγείας, των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας με τον απαραίτητο εξοπλισμό για την περίθαλψη των ασθενών και την καταπολέμηση της διάδοσης του κορωνοϊού.

Με συνολική συνεισφορά άνω των 300.000 ευρώ.

Η Procter & Gamble προχωρά στην ενίσχυση, μέσω δωρεάς στο Υπουργείο Υγείας, των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας με τον απαραίτητο εξοπλισμό για την περίθαλψη των ασθενών και την καταπολέμηση της διάδοσης του κορωνοϊού. Ταυτόχρονα, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και οργανισμούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της προστασίας και φροντίδας των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, καλύπτονται οι ανάγκες σε προϊόντα προσωπικής υγιεινής και οικιακής φροντίδας, για περισσότερους από 35.000 ανθρώπους.

Με μια συνολική συνεισφορά άνω των 300.000 ευρώ, η εταιρεία συνδράμει στην προσπάθεια ανακούφισης των έκτακτων αναγκών στη χώρα. «Όλοι εμείς στην P&G, νιώθουμε την ανάγκη να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τους οργανισμούς και τις αρμόδιες αρχές και μαζί να στηρίξουμε την τοπική κοινωνία, φροντίζοντας τόσο αυτούς που μας φροντίζουν αλλά και όσους έχουν ανάγκη τη φροντίδα μας», ανέφερε ο Antoine Brun, Αντιπρόεδρος της P&G Νοτιανατολικής Ευρώπης.