Με κεντρικό μήνυμα «150 Χρόνια Παπουτσάνης. Ένα μεγάλο ταξίδι φροντίδας που κάνουμε μαζί», η Παπουτσάνης γιορτάζει τα 150 χρόνια της με προσφορές, διαγωνισμούς και πρωτοβουλίες για τους καταναλωτές αλλά και δράσεις με κοινωνικό πρόσημο. Κεντρικό όχημα των ενεργοποιήσεων είναι η δημιουργία ενός νέου επετειακού σαπουνιού αφιερωμένου στον εορτασμό των 150 χρόνων της εταιρείας.

Πρόκειται για ένα λευκό σαπούνι σε εορταστική συσκευασία 150γρ, με το άρωμα του Personelle, το οποίο πρωτοκυκλοφόρησε τη δεκαετία του ’80. Επίσης, η Παπουτσάνης προχωρά σε συνεργασία με το ΜΚΣ Δεσμός. Συγκεκριμένα, με κάθε πώληση του επετειακού σαπουνιού, η εταιρεία προσφέρει ένα προϊόν προσωπικής φροντίδας σε οργανισμούς με τους οποίους συνεργάζεται ο Δεσμός.

Στόχος είναι να διατεθούν 100.000 τεμάχια προϊόντων υγιεινής φροντίδας σε βάθος ενός έτους, όπως Μπάρες σαπουνιού Karavaki και Aromatics, Κρεμοσάπουνα Natura και Karavaki, Σαμπουάν Hair Chic, Aφρόλουτρα Αromatics, Karavaki και Αντισηπτικά Natura. Ο Μενέλαος Τασόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Παπουτσάνης ΑΒΕΕ, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σε μία ιδιαίτερη για όλους περίοδο, είμαστε πολύ περήφανοι που γιορτάζουμε τα 150 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα υπηρετώντας με συνέπεια την αρχή της συνεισφοράς στην κοινωνία. Η Παπουτσάνης, με άξονες τη βιωσιμότητα, την καινοτομία, την εξωστρέφεια και με καταλύτη τους ανθρώπους της, παραμένει μία εταιρεία που λειτουργεί με γνώμονα την υπευθυνότητα και αναπτύσσεται με σεβασμό για τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον».