Η εταιρεία Παπαστράτος συμμετέχει στη «Συμμαχία ευθύνης αλληλεγγύης» της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, ενισχύοντας εθελοντικά το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Στηρίζει το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» σε όλη τη χώρα.

Η εταιρεία Παπαστράτος συμμετέχει στη «Συμμαχία ευθύνης αλληλεγγύης» της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, ενισχύοντας εθελοντικά το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι». Συγκεκριμένα, η εταιρεία Παπαστράτος, μέσα από την πρωτοβουλία της «Μαζί #prostokalytero», συμμετέχει με εθελοντές εργαζομένους της σε 39 περιοχές σε όλη την Ελλάδα. Οι 237 άμεσοι και έμμεσοι εθελοντές θα αναλάβουν με τα δικά τους οχήματα τη μεταφορά φαρμάκων, τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από 112 Δήμους, στα σπίτια των δημοτών.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος, Χρήστος Χαρπαντίδης ανέφερε: «Σε αυτή την πρωτόγνωρη εποχή, ως Παπαστράτος επιλέγουμε να βασιζόμαστε στις αξίες που χαρακτηρίζουν τη μεγάλη ιστορία μας στην επιχειρηματική ζωή της χώρας: Τους ανθρώπους μας και την ευθύνη προς το κοινωνικό σύνολο. Η θέληση να βοηθήσουμε ήταν έμφυτη, το εσωτερικό κάλεσμα έγινε αυθόρμητα και μέσα σε τρεις ημέρες βγήκαν μπροστά 237 άνθρωποι της Παπαστράτος, αναλαμβάνοντας εθελοντικά αυτή τη σημαντική δέσμευση. Σε μια στιγμή κρίσιμη για όλους, η κίνηση αυτή με γεμίζει ελπίδα και υπερηφάνεια».