Με δύο βραβεία και δύο τιμητικές διακρίσεις
Η Παπαστράτος συμμετείχε για πρώτη φορά στα φετινά Bravo Sustainability Awards, αποσπώντας βραβεία και τιμητικές διακρίσεις για τις πρωτοβουλίες της Εταιρικής Υπευθυνότητας.

Συγκεκριμένα, η Παπαστράτος βραβεύθηκε στις κατηγορίες «Bravo Environment» για τα εκπαιδευτικά προγράμματα για καπνοπαραγωγούς στις πρακτικές της «Γεωργίας Ακριβείας» και «Bravo in Action» για το «Φροντίδα εν κινήσει», το πρώτο λεωφορείο – κινητή μονάδα ατομικής υγιεινής στην Ευρώπη για τους ανθρώπους που ζουν στο δρόμο. Παράλληλα, απέσπασε δύο τιμητικές διακρίσεις για την πρωτοβουλία «Καταπολέμηση του παράνομου εμπορίου προϊόντων καπνού» στην κατηγορία «Bravo Governance», καθώς και για τη δράση «Μηχανισμός Υποστήριξης των Καλών Αγροτικών Πρακτικών σε Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις» στην κατηγορία «Bravo Market».

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας της Παπαστράτος, Χριστίνα Ακουρή, δήλωσε: «Τα βραβεία και οι διακρίσεις που παραλάβαμε σήμερα αποτελούν για εμάς ακόμη μια επιβεβαίωση ότι συνεχίζουμε να ακολουθούμε τη σωστή πορεία. Πρόκειται για την πορεία μιας εταιρείας που εδώ και 86 χρόνια διατηρεί τη βιωσιμότητα στο κέντρο της φιλοσοφίας της. Στην Παπαστράτος το περιγράφουμε με τη λιτή φράση “Αφήνουμε πίσω μας Μέλλον”. Αυτή είναι και η βασική μας επιδίωξη, να αφήνουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους εργαζομένους μας, για τους καπνοπαραγωγούς, για την οικονομία και κυρίως για την κοινωνία». Τα Bravo Sustainability Awards διοργάνωσε για 7η χρονιά το QualityNet Foundation.