Με εκδήλωση στο Gazarte
Με gala party στο Gazarte, η Oriflame γιόρτασε τα 25 της χρόνια στην Ελλάδα μαζί με φίλους, συνεργάτες, media και με το προσωπικό της. Αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν η βράβευση των συνεργατών της εταιρείας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Oriflame Ελλάδας, Κωνσταντίνος Μαρινάκης, αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πορεία της Oriflame στην Ελλάδα και ευχαρίστησε τους συνεργάτες και το προσωπικό της εταιρείας, δίνοντάς τους την υπόσχεση ότι «τα επόμενα 25 χρόνια θα είναι ακόμα πιο επιτυχημένα!». Στην εορταστική βραδιά βρέθηκαν και οι Ambassadors της Oriflame. H Brand Ambassador της εταιρείας, Τόνια Σωτηροπούλου, μίλησε για τη γνωριμία που είχε από την ηλικία των 16 μόλις χρόνων με τα καλλυντικά της Oriflame.

Η Μάντη Περσάκη και ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Oriflame Wellness Ambassadors, ευχαρίστησαν την Oriflame για την όμορφη τετραετή συνεργασία και ευχήθηκαν να κρατήσει για πολλά ακόμα χρόνια. Οι παρευρισκόμενοι χόρεψαν στους ρυθμούς του συγκροτήματος Passepartout και έκοψαν την τούρτα των 25 χρόνων Oriflame.