Με την θυγατρική της εταιρεία Optima Pastry

Συγκεκριμένα, εδώ και λίγους μήνες, η Optima Pastry -ξεχωριστό τμήμα της εταιρείας- ξεκίνησε τις πρώτες συνεργασίες με μεγάλους οίκους του εξωτερικού που παράγουν πρώτες ύλες για ζαχαροπλαστική και παρασκευή παγωτού. Στόχος είναι να καλύψει σταδιακά όλο το φάσμα των πρώτων υλών του τομέα. Η πρώτη συνεργασία της Optima Pastry είναι με την CasaLuker, τη μεγαλύτερη βιομηχανία σοκολάτας της Κολομβίας.

Οι σοκολάτες της CasaLuker είναι παγκοσμίως γνωστές καθώς παράγονται από την σπάνια ποικιλία Cacao Fino De Aroma (η οποία αποτελεί το 8% της παγκόσμιας παραγωγής κακάο). Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «στη διαδικασία ανάπτυξης του χαρτοφυλακίου της η Optima Pastry θα επιλέξει οίκους με γνώμονα την ποιότητα, την ιδιαιτερότητα και την καινοτομία των προϊόντων και με προϋπόθεση τη σχέση υψηλής ποιότητας-λογικής τιμής». Στο portfolio της Όπτιμα περιλαμβάνονται brands όπως Ήπειρος, Λεβέτι, Λογάδι, Dirollo, Kerrygold, Adoro, Ταλαγάνι κ.α.