Η Optima Bank ενισχύει τις ηλεκτρονικές της υπηρεσίες με τη νέα πλατφόρμα mobile banking, σε συνέχεια του e-banking της. Συγκεκριμένα, σχεδίασε μια παραμετρική πλατφόρμα που επιτρέπει στον χρήστη να διαμορφώσει την αρχική σελίδα σύμφωνα με τις δικές του προτιμήσεις και ανάγκες.

Ο χρήστης μπορεί να βρει την πληροφορία που χρειάζεται και να πραγματοποιήσει τη συναλλαγή που επιθυμεί, χάρη στο λειτουργικό και εύχρηστο menu. Παράλληλα, έχει εικόνα των υπολοίπων των λογαριασμών και καρτών που διαθέτει σε άλλες ελληνικές τράπεζες και παρακολουθεί τα μηνιαία του έξοδα ανά κατηγορία.

Ο Δημήτρης Κυπαρίσσης, Διευθύνων Σύμβουλος της Optima bank, δήλωσε σχετικά: «Οι επενδύσεις μας στις τεχνολογίες αιχμής και στις fintech υπηρεσίες υπηρετούν τον στρατηγικό μας στόχο που δεν είναι άλλος από το να δημιουργήσουμε την βέλτιστη τραπεζική εμπειρία για κάθε μας πελάτη.

Δημιουργούμε ένα phygital τραπεζικό περιβάλλον που διατηρεί σταθερά στο κέντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του». Η υλοποίηση, έγινε σε συνεργασία με την Profile, διεθνή εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού, αξιοποιώντας την πλατφόρμα digital banking της NetInfo.