Οι Σπύρος Κουρούπης και Νώντας Συρράκος στη διοικητική ομάδα
Τις δυνάμεις τους ενώνουν οι εταιρείες επικοινωνίας One Team και one9six, με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη.

Στο πλαίσιο αυτό, στην ανώτερη διοικητική ομάδα της OneTeam εισέρχονται ο Σπύρος Κουρούπης ως Vice President, υπεύθυνος για την ανάπτυξη των υπηρεσιών Government & Public Affairs, Political Communication, Crisis Management, και ο Νώντας Συρράκος ως Managing Partner, υπεύθυνος για την ανάπτυξη των Brand Strategy, Public Relations, New Business & Markets.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η κίνηση αυτή είναι η πρώτη από μια σειρά αποφάσεων στρατηγικού χαρακτήρα που έχει δρομολογήσει η One Team, με σκοπό την ενίσχυση της παρουσίας της τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στις αγορές της Νότιας Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

Ο Αντώνης Γκορτζής, Πρόεδρος του ΔΣ της OneTeam δήλωσε: «Η πολύχρονη εμπειρία μου στο χώρο των επιχειρήσεων με έχει διδάξει ότι η συνένωση δυνάμεων και η ευελιξία αποτελούν θεμελιώδη στοιχεία της αναπτυξιακής πορείας. Χαίρομαι ιδιαίτερα που σε αυτή τη φάση ανάκαμψης της οικονομίας και αναδιάταξης δυνάμεων στην αγορά των υπηρεσιών επικοινωνίας, έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ με καταξιωμένους επαγγελματίες που συνδυάζουν την εμπειρία με την ορμή της νεανικής  σκέψης και τη διάθεση συνεχούς εξέλιξης. Τους καλωσορίζω στην ομάδα μας και είμαι πεπεισμένος ότι μια νέα εποχή δημιουργικότητας και πρόσθεσης αξίας για τους πελάτες μας έχει μόλις ξεκινήσει».