Ο Kωνσταντίνος Γκελαούζος, «πρεσβευτής» του Αrla Protein, συμμετείχε στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και με την επίδοσή του 2:16:49, κατάφερε να σπάσει ρεκόρ 17 ετών από Έλληνα αθλητή στην Αυθεντική Μαραθώνια Διαδρομή. Επιπλέον, ο συγκεκριμένος χρόνος αποτελεί και προσωπικό του ρεκόρ, ενώ ταυτόχρονα κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μαραθωνίου για 4η συνεχόμενη φορά.

Η Άντζελα Κοτρότσου, Γενική Διευθύντρια της Αrla Foods Hellas, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και νιώθουμε μεγάλη τιμή που ο Κώστας είναι πρεσβευτής του brand Arla Protein της εταιρείας μας τα τελευταία χρόνια. Η ποιότητα του ως αθλητής, η σκληρή προσπάθειά του και το καταπληκτικό αποτέλεσμα που πέτυχε στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας 2021, αποτελούν απόλυτο ταίριασμα με τις βασικές αρχές που επιθυμεί να υπηρετεί η εταιρεία και τα προϊόντα μας».

Παράλληλα, στον αγώνα των 10χλμ., ο αθλητής της ομάδας του Arla Protein, Γιώργος Σταμούλης, κατέκτησε την 3η θέση στο βάθρο. Επιπλέον, 30 συνολικά αθλητές και φίλοι του brand έτρεξαν με την Arla Protein Running Team.