Η εταιρεία ενισχύει την παραγωγική της δραστηριότητα στην Ελλάδα
Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της νέας γραμμής παραγωγής στο εργοστάσιο της εταιρείας στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, διευρύνοντας την παραγωγική δραστηριότητα της εταιρείας στη χώρα.

Η νέα επένδυση συνολικού ύψους 3,2 εκατ. ευρώ αποτελεί μέρος του επενδυτικού πλάνου της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, με ορίζοντα το 2019, συνολικής αξίας 45 εκατ. ευρώ. Η νέα γραμμή παραγωγής βρίσκεται ήδη σε λειτουργία και αφορά αποκλειστικά στην πατενταρισμένη καινοτομία στον τομέα της βαρελίσιας μπύρας DraughtMaster της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας. Σύμφωνα με την εταιρεία, η επένδυση δίνει σημαντική ώθηση στην εγχώρια δραστηριότητα της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας και ταυτόχρονα ανοίγει προοπτικές για μεγαλύτερη αύξηση των εξαγωγών τα επόμενα χρόνια.

Ο CEO της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, Dejan Beko, δήλωσε: «Η νέα γραμμή παραγωγής μας επιτρέπει να κοιτάζουμε το μέλλον θωρακίζοντας την αναπτυξιακή μας πορεία και τη θέση μας ως δεύτερης μεγαλύτερης ζυθοποιίας στη χώρα. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στην καινοτομία, προσφέροντας στους καταναλωτές μοναδικά προϊόντα που παράγονται στην χώρα, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για τους εργαζομένους μας, την ελληνική αγορά μπίρας, αλλά και την ελληνική οικονομία στο σύνολό της».