Η Οικογένεια Μανδρέκα παρουσιάζει το δικό της χειροποίητο gelato, το οποίο συνδυάζει την τεχνογνωσία και τις ποιοτικές πρώτες ύλες της εταιρείας.

Το προϊόν παράγεται, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, καθημερινά από 100% ελληνικό φρέσκο αγελαδινό γάλα ημέρας και φρέσκια κρέμα γάλακτος και κυκλοφορεί σε γεύσεις όπως Μήλο και κανέλα, Ρούμι με κορινθιακή σταφίδα, Φιστίκι από τη Σικελία, Καϊμάκι με σαλέπι και κομμάτια μαστίχας από τη Χίο και Γιαούρτι με μέλι και καρύδι, Vegan βανίλια.

Σύντομα, την γκάμα θα συμπληρώσει μια σειρά προτάσεων, όπως gelato χωρίς γλουτένη και ζάχαρη και gelato με υψηλή πρωτεΐνη. Το προϊόν διατίθεται στα καταστήματα Μικρά ΜεΓάλα της εταιρείας και σε άλλα καταστήματα εστίασης με την επιγραφή Μανδρέκας.