Μια σημαντική διάκριση απέσπασε η Ogilvy Greece η οποία κατετάγη 2η στην Ευρώπη και 13η παγκοσμίως στον Δείκτη «Effie Index». Ο Δείκτης αποτελεί την πλέον τεκμηριωμένη και έγκυρη διεθνή κατάταξη αποτελεσματικότητας για agencies και εταιρείες, αναλύοντας τα δεδομένα των φιναλίστ και των νικητών από 50+ διαγωνισμούς των βραβείων Effie, που καλύπτουν 125 αγορές παγκοσμίως.

Για την κατάταξη της Ogilvy Greece, αναλύθηκαν τα δεδομένα από 19 συμμετοχές του agency στα Effie Awards Hellas 2022. Στον διαγωνισμό, η Ogilvy Greece κατέκτησε το Grand Effie για την καμπάνια της Lacta, «Μη με αφήσεις ποτέ» αλλά και 4 Gold, 5 Silver, και 2 Bronze για πελάτες όπως η Cosmote, η Nestlé, η Toyota, η Eurobank και η Ikea, ενώ ήταν και η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που ανακηρύχτηκε Agency of the Year στην Ελλάδα.

O Χρήστος Λάτος, Deputy CEO της Ogilvy Greece, ανέφερε: «Για την Ogilvy, η δημιουργικότητα και η αποτελεσματικότητα αποτελούν τις δύο όψεις στο ίδιο νόμισμα. Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούμε να σχεδιάζουμε ενέργειες που συνεπαίρνουν τον κόσμο και ικανοποιούν τους εμπορικούς στόχους των πελατών μας. Αυτή λοιπόν η απίστευτη διάκριση είναι αφιερωμένη στους γενναίους πελάτες μας που μας εμπιστεύονται και τολμούν, καθώς και στις ομάδες μας που σκέφτονται και υλοποιούν όλες αυτές τις λαμπρές ιδέες».