Η τελετή απονομής πραγματοποιείται την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου
Η ηθοποιός και παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου θα παρουσιάσει την τελετή απονομής των FAB- Fashion & Beauty Awards, που διοργανώνονται φέτος για πρώτη φορά από την BOUSSIAS και το Fashion Daily.

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί φέτος στην παράσταση Μαριχουάνα Στοπ με τον Τόλη Βοσκόπουλο, ενώ πριν λίγες μέρες υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Alpha όπου θα πρωταγωνιστήσει σε νέο σήριαλ. Η τελετή απονομής των FAB Awards θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου στο Art Factory στον Ταύρο.

Θα παρευρεθούν υψηλόβαθμα στελέχη των σημαντικότερων εταιρειών του fashion & beauty industry, δημοσιογράφοι, fashion & beauty editors, bloggers, influencers, celebrities και σημαίνοντες άνθρωποι της μόδας και της ομορφιάς, για να χειροκροτήσουν τα καλύτερα fashion και beauty brands και τις βέλτιστες πρακτικές marketing και επικοινωνίας τους, όπως προέκυψαν μέσα από την ψηφοφορία πολυμελούς κριτικής επιτροπής.

Τους νικητές επέλεξε πολυμελής κριτική επιτροπή που αποτελούνταν από πάνω από 30 μέλη από το συνολικό «οικοσύστημα» της μόδας, της ομορφιάς και του retail, όπως ανώτερα και ανώτατα στελέχη της, στελέχη από εταιρείες διαφήμισης και επικοινωνίας, fashion & beauty editors, influencers, καθηγητές και θεσμικοί εκπρόσωποι.

Για πληροφορίες σχετικά με την τελετή, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Mαίρη Τσούκαρη, τηλ: 210 661 7777 (εσωτ. 188), email: [email protected] ή να επισκεφτούν το site, http://www.fabawards.gr.