Το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς Giant Heart της Novibet υποστήριξε τον οργανισμό Make-A-Wish Ελλάδος ο οποίος εκπλήρωσε εντός του έτους 9 ευχές παιδιών που δίνουν τον δικό τους αγώνα ζωής. Η 7χρονη Εφραιμία – Θεώνη, ο 12χρονος Ρινίλντ και η 9χρονη Ελένη είχαν ένα κοινό όνειρο: μεγαλύτερη κινητική αυτονομία, από ένα αμαξίδιο που θα διευκόλυνε την καθημερινότητά τους.

Η «Συμμαχία Αγάπης» υιοθέτησε τις ευχές τους και από τον περασμένο Φεβρουάριο έχουν αποκτήσει το αμαξίδιο που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής τους. Αντίστοιχα, τον Μάρτιο εκπληρώθηκαν ακόμα 3 ευχές: αυτή της Μελίτας, του Χρήστου και του Μιχαήλ.

Η Μελίτα ευχήθηκε να αποκτήσει έναν τετράποδο φίλο, για τον 8χρονο Χρήστο η εκπλήρωση της ευχής του ήταν να αποκτήσει καινούργια ποδοσφαιρικά ρούχα, μια μπάλα και να γίνει ποδοσφαιριστής, ενώ η εκπλήρωση της ευχής του 13χρονου Μιχαήλ ήταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία, που πραγματοποιήθηκε στην 116 Πτέρυγα Μάχης κοντά στον Άραξο. Ο διοικητής και οι ιπτάμενοι της Μοίρας περίμεναν τον Μιχαήλ, για να μπει στο πιλοτήριο και να δοκιμάσει τον προσομοιωτή πτήσης.

Η πρωτοβουλία Giant Heart της Novibet ολοκλήρωσε τη δράση της στα τέλη Μαΐου, όπου και εκπληρώθηκαν ακόμα 3 ευχές. Ο Άγγελος-Ιωάννης είναι πλέον τερματοφύλακας στο δικό του ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο, για τον Βασίλη, που αγαπάει και αυτός το ποδόσφαιρο, οι νεράιδες του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος ετοίμασαν έναν αγώνα με έπαθλο τον υπολογιστή που ήθελε, και για τον Οσμάν οργανώθηκε γιορτή για τα εγκαίνια του νέου του δωματίου.