Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Novibet διεξάγει τη δράση αιμοδοσίας #noviolence, με στόχο να στείλει ένα μήνυμα κατά της οπαδικής βίας, αλλά και να ευαισθητοποιήσει το κοινό για το ζήτημα της προσφοράς στον συνάνθρωπο μέσω της αιμοδοσίας.

Η εταιρεία προσκάλεσε εργαζομένους και συνεργάτες της να γίνουν εθελοντές αιμοδότες, δίνοντας όλοι μαζί μήνυμα ενότητας μέσω του συνθήματος «Όποια ομάδα κι αν είσαι σε θέλουμε!».

Διοργανώνοντας δύο ημέρες εθελοντικής αιμοδοσίας σε συνεργασία με το Λαϊκό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αθηνών, η Novibet κατάφερε να προσελκύσει μεγάλο αριθμό εργαζομένων και συνεργατών, συγκεντρώνοντας 145 μονάδες αίματος, αναδεικνύοντας παράλληλα τις αξίες του υγιούς αθλητισμού, της αλληλεγγύης και του ανθρωπισμού.

Ως αποκλειστικός χορηγός του Κυπέλου Ελλάδος Novibet, μέσω αυτής της δράσης η εταιρεία μοιράζεται το ίδιο όραμα με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για ένα ποδόσφαιρο χωρίς οπαδική βία. Ανταποκρινόμενη στις έκτακτες ανάγκες που προέκυψαν από το δυστύχημα των Τεμπών, η Novibet βρίσκεται σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς για να διαθέσει όπου χρειάζεται μονάδες αίματος από τη δράση.