Η ΠΑΕ Βόλος προχώρησε σε έναρξη συνεργασίας με τη Novibet, η οποία θα αποτελέσει τον Μεγάλο Χορηγό της για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Χριστόφορος Μποζατζίδης, Chief Marketing Officer της Novibet, ανέφερε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με την ΠΑΕ Βόλος.

Με κοινό όραμα τη συνεχή ανάπτυξη, Novibet και ΠΑΕ Βόλος συμπορεύονται, με στόχο την εδραίωση της ομάδας στις υψηλές θέσεις του Ελληνικού Πρωταθλήματος. H σταθερή ανοδική εξέλιξη μιας ομάδας όπως η ΠΑΕ Βόλος από την Γ’ Εθνική το 2017 μέχρι την είσοδο της στην Football League, και ύστερα την άνοδό της στη SuperLeague αναδεικνύει το αμετάκλητο αγωνιστικό ήθος μιας ομάδας που παίζει με πάθος και δύναμη για τους φιλάθλους της αλλά και για τις αξίες που η ομάδα πρεσβεύει».

H χορηγική συνεργασία δεν θα περιοριστεί μόνο σε ενέργειες εντός του αγωνιστικού χώρου καθώς σκοπός είναι να υλοποιηθεί παράλληλα ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς, το οποίο θα αποτελέσει παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές στην πόλη της Θεσσαλίας.