Εγκαινίασε νέο κατάστημα στη Λάρισα
Ένα ακόμη κατάστημα εγκαινίασε η Nova, στη Λάρισα, την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, παρουσία εκπροσώπων των αρχών της πόλης, συνεργατών και φίλων.

Η συνεχής αναδιαμόρφωση των καταστημάτων εντάσσεται στο πρόγραμμα λειτουργικής αναδιάρθρωσης που εφαρμόζει η εταιρεία, με στόχο αφενός μεν την ενιαία εικόνα υπό το brand Nova και αφετέρου τη συνολική αναβάθμιση της αλυσίδας με νέα καταστήματα σε κεντρικότερα σημεία και σύγχρονες υποδομές που εξελίσσουν την εξυπηρέτηση των πελατών. Όσοι επισκέπτονται το κατάστημα Nova στη Λάρισα μπαίνουν σ’ έναν ολοκληρωμένο κόσμο ψυχαγωγίας και επικοινωνίας.

Μία τεράστια οθόνη στο εσωτερικό του καταστήματος «ταξιδεύει» τους επισκέπτες στο πλούσιο περιεχόμενο των καναλιών της Nova, ενώ υπάρχουν και λειτουργικοί χώροι προσωπικής εξυπηρέτησης και επίδειξης των υπηρεσιών. Παράλληλα, το κατάστημα διαθέτει γωνιά για τα παιδιά και ξεχωριστό χώρο εξυπηρέτησης των εταιρικών πελατών. Πλέον, οι καταναλωτές έχουν έναν ακόμα λόγο να επισκεφτούν τα καταστήματα Nova, καθώς υπάρχει ανανεωμένη γκάμα αξεσουάρ που περιλαμβάνει ποικιλία από προϊόντα ήχου, φόρτισης, περιφερειακά και καλώδια, προϊόντα συνδεσιμότητας, μνήμης, σταθερής τηλεφωνίας, καθώς και μπαταρίες.