Η Νοva, πάροχος συνδρομητικής τηλεόρασης και τηλεπικοινωνιών, προχώρησε στην πρόσληψη μιας σειράς νέων στελεχών, με στόχο την ενίσχυση της διοικητικής της ομάδας για να ηγηθούν σημαντικές θέσεις, στο πλαίσιο του μετασχηματισμού της εταιρείας.

Οι νέες προσθήκες αφορούν τις θέσεις της CEO της Nova Media, του Chief Commercial Officer, της Business Commercial Director, καθώς και στελέχη που τίθενται επικεφαλής των Διευθύνσεων Marketing, Ανθρώπινου Δυναμικού, καθώς επίσης και της Νομικής Διεύθυνσης. Συγκεκριμένα, η Κική Σιλβεστριάδου αναλαμβάνει τη θέση της CEO της Nova Media, ο Αλέξανδρος Ντάβος αναλαμβάνει τη θέση του Chief Commercial Officer, η Μαρία Στεργίου τη θέση της Business Commercial Director και ο Γεώργιος Ζαρόγιαννης τη θέση του Marketing Director.

Η Σταυρούλα Κάβουρα αναλαμβάνει τη θέση της Human Resources Director και η Κατερίνα Μανιαδάκη τη θέση της Legal & Regulatory Director. «Υποδεχόμαστε με χαρά τα νέα μέλη της ομάδας μας, που θα συμβάλλουν στο απαιτητικό και φιλόδοξο έργο που πραγματοποιείται στην εταιρεία, προκειμένου να ικανοποιήσουμε τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών μας», δήλωσε ο CEO της Nova, Παναγιώτης Γεωργιόπουλος.