Η NN Hellas συνεχίζει την έμπρακτη στήριξή της στη νέα γενιά μέσα από το πρόγραμμα «Leaders for a Day», σε συνεργασία με το JA Greece.

Για 7η συνεχή χρονιά, καλωσόρισε στα κεντρικά της γραφεία 22 μαθητές γυμνασίου και λυκείου, από δημόσια σχολεία της Αθήνας και της περιφέρειας, με σκοπό να παρακολουθήσουν από κοντά την εργασιακή καθημερινότητα 22 στελεχών της εταιρείας και να ενημερωθούν για τις αρμοδιότητες του κάθε τμήματος.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί τους, καθώς και με την Πρόεδρο ΔΣ και Διευθύνουσα Σύμβουλο, Φιλίππα Μιχάλη, για να ενημερωθούν για ζητήματα που θα τους απασχολήσουν στην άμεση επαγγελματική τους πορεία.

Η εταιρεία συνεργάζεται με το JA Greece και μέσω του προγράμματος «My Career», παρέχει τη δυνατότητα στους μαθητές να ανακαλύψουν τις δεξιότητές τους ανάλογα με την προσωπικότητα και τα ενδιαφέροντά τους, μέσα από τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού, ενώ στηρίζει τη νεανική επιχειρηματικότητα μέσα από το πρόγραμμα «Διαγωνισμός Κοινωνικής Καινοτομίας», από το 2016.