Ο εθνικός τελικός πραγματοποιήθηκε στις 22 Απριλίου
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο μαθητικός διαγωνισμός Young Business Talents 2016-2017, το Σάββατο 22 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος Pierce College, σε διοργάνωση της Nivea.

Με το πέρας του διαγωνισμού, η ομάδα Keraynoi από το 2ο Γενικό Λύκειο Γιαννιτσών στέφθηκε νικήτρια, διεκδικώντας μια θέση στον επικείμενο ευρωπαϊκό τελικό. Η Nivea διοργάνωσε τον διαγωνισμό Επιχειρηματικού Προσομοιωτή, όπου μαθητές Λυκείων κι Επαγγελματικών Κέντρων Εκπαίδευσης από κάθε γωνιά της Ελλάδας διαγωνίστηκαν στη λήψη αποφάσεων, που άπτονται ζητημάτων Παραγωγής, Χρηματοδότησης, Marketing και Ανθρώπινου Δυναμικού, στη δική τους εικονική επιχείρηση.

Φέτος, συναγωνίστηκαν 2.500 μαθητές από όλη την Ελλάδα, χωρισμένοι σε 795 ομάδες-εταιρείες. Ο Θεόδωρος Πουλόπουλος, Country Manager της Beiersdorf Hellas, ανέφερε: «Η συμμετοχή και η αποδοχή του διαγωνισμού Young Business Talents από τους νέους είναι για εμάς η πιο τρανή απόδειξη ότι πρέπει όλοι μας να στηρίζουμε δράσεις που έχουν να κάνουν με την επιμόρφωση και τη συνεχή εκπαίδευση των νέων, προσφέροντάς τους τα εφόδια για ένα φωτεινό και δημιουργικό μέλλον».