Στις 17 Οκτωβρίου, στο Hilton Athens

Στις 17 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο συνέδριο του ΣΕΤΕ με τίτλο «Redefining Realities: #someREACTdifferent».

Το φετινό συνέδριο θα επιχειρήσει να επαναπροσδιορίσει την τουριστική πραγματικότητα με πυξίδα τις νέες ταξιδιωτικές τάσεις και τις σύγχρονες προτεραιότητες των τουριστικών επιχειρήσεων. Για μια ακόμη χρονιά, διεθνώς αναγνωρισμένες προσωπικότητες του επιχειρηματικού και τουριστικού κόσμου θα μεταδώσουν ιστορίες που εμπνέουν, καινοτόμες ιδέες και βέλτιστες πρακτικές στρατηγικής ανάπτυξης.

Συντονιστής του συνεδρίου θα είναι ξανά ο Paul Papadimitriou, Ιδρυτής της Intelligencr, ερευνητής καινοτομίας και ειδικός στις στρατηγικές του μέλλοντος. Μεταξύ των ομιλητών του φετινού συνεδρίου θα είναι οι Patrik Gustavsson (Αmager Bakke Foundation), Douglas Quinby (Arival), Steve Lowy (Umi Digital, Anglo Educational Services, BETA), Catharina Fischer (Social Media/Online Strategist), Alejandro Barrera (The Aleph).

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hilton Athens, σε συνεργασία με την Toposophy, εταιρεία συμβούλων στον τομέα διαχείρισης/προώθησης προορισμών και διοργάνωσης special events, και τη «weareJARVIS», το content studio του φορέα καινοτομίας και ψηφιακού μετασχηματισμού Found.ation.