Η νέα καμπάνια του ΟΠΑΠ «Ζήσε το παιχνίδι» σηματοδοτεί την εκκίνηση μιας νέας εποχής για τη μάρκα που βασικός σκοπός της είναι να προσφέρει παγκοσμίου επιπέδου διασκέδαση μέσα από το παιχνίδι.

«Δίνοντας» ζωή στο λογότυπο του ΟΠΑΠ
Το να επαναφέρει το παιχνίδι μέσα στην καθημερινότητα είναι η αποστολή του ήρωα της πρώτης brand καμπάνιας του ΟΠΑΠ. Ο ήρωας γεννιέται μέσα από το λογότυπο του ΟΠΑΠ και συμβολίζει όσα κάνουν τον ΟΠΑΠ να ξεχωρίζει: ανθρωποκεντρικότητα, δυναμισμό, όρεξη για παιχνίδι/διασκέδαση, τη διάθεση του ΟΠΑΠ να αλλάζει για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών του, την παρουσία του σε στιγμές της καθημερινότητας. Παρουσία που δικαιώνεται μέσα από το εκτεταμένο δίκτυο πρακτορείων μας σε όλη την Ελλάδα.

Zήσε το παιχνίδι: Υπόσχεση αλλά και δέσμευση για το αύριο
Δεν αποτελεί απλώς το σλόγκαν του ΟΠΑΠ. Αλλά μια  μακροχρόνια δέσμευση στους πελάτες μας ότι ο ΟΠΑΠ θα βάζει πάντα τα δυνατά του για να απολαμβάνουν τη διασκέδαση και το παιχνίδι στο μέγιστο. Την ίδια στιγμή μας προσκαλεί να βάλουμε στη ζωή μας το παιχνίδι, να υποδεχτούμε τις εκπλήξεις που φέρνει μέσα στη ρουτίνα, να πιστέψουμε ότι τα πάντα μπορεί να συμβούν.

Το μεγαλύτερο λανσάρισμα της χρονιάς
Έξι μήνες εντατικού σχεδιασμού και υλοποίησης, στενή διατμηματική συνεργασία αλλά και συμβολή των εξωτερικών συνεργατών μας σε επίπεδο έρευνας, επιλογής μέσων αλλά και δημιουργικού αποτελέσματος ήταν τα συστατικά που έκαναν την καμπάνια «Ζήσε το Παιχνίδι» πραγματικότητα. Υπό τους ήχους του «Let me Entertain you», το τηλεοπτικό μας επανέφερε το χρώμα και τη χαρά σε καθημερινές στιγμές στην πόλη. Και δε μείναμε μόνο εκεί καθώς σχεδιάσαμε ενέργειες που «έσπειραν» το παιχνίδι στην πόλη:
– Τεράστιες πολύχρωμες μπάλες στο κέντρο της Αθήνας αλλά και της Θεσσαλονίκης «χρωμάτισαν» τις πόλεις κι έγιναν αντικείμενο φωτογράφισης και επίκεντρο διασκέδασης των περαστικών.
– Ειδικά διαμορφωμένες στάσεις λεωφορείων & πρωτότυπο ντύσιμο λεωφορείων
– Ειδική ενέργεια στις κεντρικές βιτρίνες του Attica, The Department Store
– Μοναδικά υλικά στα σημεία πώλησης

Οι ενέργειες δημοσιότητας έκαναν τα νέα μας να ταξιδέψουν ακόμα πιο γρήγορα, εντείνοντας τον ενθουσιασμό και το ενδιαφέρον για τη νέα μας καμπάνια. Πριν όμως γνωρίσουν τον ήρωα της νέας μας καμπάνιας οι πελάτες μας, τον υποδεχτήκαμε πρώτοι εμείς στα γραφεία μας-με ειδικές ενέργειες που απογείωσαν τη διάθεση μας για παιχνίδι- καθώς το παιχνίδι «ξεκινάει» πρώτα από όλους μας.

Όπως πάντα, η επικοινωνία είναι μόνο η αρχή
Τώρα είναι η ώρα για να κάνουμε πραγματικότητα την υπόσχεσή μας προς τους πελάτες μας. Κάθε επαφή με τον ΟΠΑΠ πρέπει να δικαιώνει το κάλεσμα μας για διασκέδαση, κάθε στιγμή πρέπει να τη μετατρέπουμε σε μια στιγμή για παιχνίδι.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Customer team
Petr Matejovsky, Πάνος Μπόλλας, Πόπη Ασλανίδου, Σοφία Καλαμπαλίκη, Αλίκη Κοτζαμάνη, Σοφία Γαζή, Μιμή Τζόρτζη, Θανάσης Μπασδέκης, Γεωργία Σκορπίδα, Κώστας Σκυλογιάννης, Γιώργος Ζιάννης

Digital team
Γιώργος Μεροδουλάκης, Πάνος Μπάσσιος, Χριστίνα Φωτεινοπούλου, Aντρέας Χρήστου, Τριάδα Καλαμαρά, Πάνος Διαλεκτάκος, Στέλιος Μαργαριτόπουλος, Αλέξανδρος Βούλγαρης, Γιώργος Καζάκος,
Βασίλης Κατσικάδης, Βασίλης Χουλιάρας, Mαρία Τρανού

Press Office Team
Μανώλης Σταυρουλάκης
Ισμαρώ Σέρρα
Osenkofska Patritsia

Retail Marketing team
Mαρίνα Εξάρχου, Γιώργος Μαραγκουδάκης, Φαίη Πετρουλάκη, Τάσος Καραμάνης

PR Team
Αλέξανδρος Χουλιαράς, Αναστασία Μάκου, Κωνσταντίνα Μαριά

Internal Communications team
Ντόρα Οικονόμου, Νεφέλη Φωτίου, Ματίνα Καραλή

Advertising Agency
The Newtons Laboratory
Production company | Director
Boo Productions | Raul Monge

3D
User T38

Internal event
ZZ.DOT

Media
Tempo OMD HELLAS