Η διαφημιστική αγορά θρηνεί για την ξαφνική απώλεια του James Nass, ο οποίος έχασε τη ζωή του από τροχαίο δυστύχημα στην ηλικία των 69 ετών. Η MullenLowe Athens τον αποχαιρετά με ανακοίνωσή της στην οποία αναφέρει: «Με οδύνη, συγκίνηση και σεβασμό, οι άνθρωποι της MullenLowe Athens αποχαιρετούμε τον δικό μας James. Ο James Nass συνέδεσε το όνομά του με την οικογένεια της MullenLowe περισσότερο από κάθε άλλον.

Εργάστηκε, δημιούργησε, ηγήθηκε, πρωτοπόρησε, αγάπησε και αγαπήθηκε από όλους μας για περισσότερα από 20 χρόνια. Η αγάπη αυτή, η ευγένεια και το χαμόγελό του θα συνεχίσουν να μας ακολουθούν και να μας εμπνέουν. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγό του Αννίτα και στα παιδιά του, τη Σοφία και τον Στίβεν. Έχοντας εισπράξει για χρόνια την αγάπη, την καλοσύνη και τη στήριξη του James, αντιλαμβανόμαστε στο ελάχιστο το μέγεθος και τη σημασία της απώλειάς του για την οικογένειά του. James σ’ ευχαριστούμε». Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και η ΕΔΕΕ: «Η ξαφνική και άδικη απώλεια του James Nass μάς βρίσκει όλους συγκλονισμένους.

Έλληνας της διασποράς, έζησε και εργάστηκε μόνιμα στην Ελλάδα τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Η σταδιοδρομία του χαρακτηρίσθηκε από σημαντικές επιτυχίες και διακρίσεις. Στη McCann, την ΤΒWA και ιδίως στα 18 χρόνια που πέρασε ως CEO της MullenLowe Athens. Δημιουργικός, οξυδερκής, με ταλέντο στη στρατηγική και με ενδιαφέρον για ό,τι αφορούσε το επάγγελμά μας, ο James τίμησε τον κλάδο με τον χρόνο και την ενέργειά του. Ιδιαιτέρως αγαπητός σε όλους, ευαίσθητος, ευγενής, με χιούμορ, ο James θα μας λείψει. Πέρα από αυτά, όμως, ο James θα μείνει στη μνήμη μας για την αδιαπραγμάτευτη αγάπη με την οποία υπηρέτησε και υπερασπίστηκε τη δουλειά μας, σε όλη την επαγγελματική του ζωή. Ας είναι αυτή η παρακαταθήκη του».