Η MSL, το Public Relations & Influence agency του Publicis Groupe Greece, αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά Best PR Agency of the Year, κατά την τελετή απονομής των PR Awards 2023.

Σε μια διοργάνωση, όπου κορυφαία στελέχη από σημαντικά brands και φορείς επιβραβεύουν τις ομάδες και τις εταιρείες που βρίσκονται στην κορυφή της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων, η MSL κατάφερε να αποσπάσει 7 Gold, 7 Silver και 4 Bronze βραβεία, καθώς και τις κορυφαίες διακρίσεις των Best PR Campaign of the Year και Best PR Agency of the Year.

H MSL έλαβε Gold βραβεία για projects των πελατών Αdidas, Disney+, Samsung και Procter & Gamble, στις κατηγορίες Information, Technology & Telcos, Sustainability & Environment, Brand Purpose, Event/ Experiential Marketing, Internal/ External Publication, Influence PR/ Branded-Native Experience και Social Media, ενώ συνολικά τα projects της βραβεύτηκαν σε 15 διαφορετικές κατηγορίες των PR Awards 2023.

Για τα projects της MSL που βραβεύτηκαν στα PR Awards 2023, βραβεία έλαβαν επίσης η Leo Burnett Greece, το creative agency του Publicis Groupe Greece, καθώς και οι creative και production συνεργάτες της MSL, Savvy Partners και The Magic Bus.