Η Miele Hellas φιλοξένησε στα κεντρικά γραφεία της μια αποκλειστική εκδήλωση του CEO Clubs Greece για το «Μέλλον των Τροφίμων», η οποία πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της Ειδικής Γραμματείας Μακροπρόθεσμου Σχεδιασμού της Προεδρίας της Κυβέρνησης.

Στόχος της συγκεκριμένης ενημέρωσης ήταν, βάσει της στρατηγικής επιδίωξης του CEO Clubs Greece, να πυροδοτήσει μελλοντικές συζητήσεις μεταξύ των στελεχών της αγοράς για την εξεύρεση κοινών λύσεων και προτάσεων στον δρόμο της βιώσιμης ανάπτυξης.

Η Βιργινία Κόκιου, Ειδική Σύμβουλος του Ειδικού Γραμματέα Μακροπρόθεσμου Σχεδιασμού, παρουσίασε στα μέλη του Club όψεις του μέλλοντος στον κλάδο των τροφίμων, όπως η χρήση ρομπότ και τεχνητής νοημοσύνης για την παρασκευή τροφίμων.

Η εκδήλωση έκλεισε με γεύμα από τον Ambassador της Miele Hellas, chef Πάνο Ιωαννίδη, με ένα μενού βασισμένο στο sustainable cooking και το zero food waste.