Για 2η συνεχή χρονιά, η Miele υποστήριξε, ως επίσημος χορηγός, το Navarino Challenge, το οποίο διεξήχθη στις 13-15 Οκτωβρίου, στο Costa Navarino και την Πύλο, στη Μεσσηνία. Η εταιρεία συνεργάστηκε, για δεύτερη χρονιά, με τον Γιώργο Λαζαρίδη, πρωταθλητή Ελλάδος στο τένις με αμαξίδιο και μέλος της Εθνικής ομάδας, στο πλαίσιο ενός αγώνα επίδειξης τένις.

Παράλληλα, προσέφερε δωρεάν μαθήματα τένις στις μικρότερες ηλικίες και χορήγησε τα Men’s και Women’s Round Robbin Tournaments στο Mouratoglou Tennis Center Costa Navarino. Επίσης, ήταν χορηγός στη διαδρομή τρεξίματος 5 χλμ. και προσέφερε τα ατομικά μπουκαλάκια των αθλητών που τερμάτισαν, σε μια ανακυκλώσιμη τσάντα με το logo της εταιρείας και της διοργάνωσης.

Παράλληλα, προσέφερε ακόμη μια εμπειρία με το Α Μiele Open House, σε συνεργασία με τον chef ambassador της, Πάνο Ιωαννίδη, ο οποίος παρουσίασε δυο masterclasses με θέμα το healthy street food και τον chef της Miele Αλέξανδρο Συνγκιρίδη, ο οποίος ετοίμασε καθ’ όλη τη διάρκεια των events, sweet treats και pasta day.