Σε σχολεία, πανεπιστήμια και άλλους οργανισμούς

Το Office 365 για την εκπαίδευση αποτελεί μια σουίτα στο cloud που περιλαμβάνει τις εφαρμογές για desktop του Microsoft Office, καθώς και το Microsoft Exchange Online, το Microsoft SharePoint Online και το Microsoft Lync Online. Παρέχει στους εκπαιδευτικούς ισχυρά εργαλεία για να προσφέρουν, οποιαδήποτε στιγμή και από οπουδήποτε και αν βρίσκονται, διδασκαλία και μάθηση, μέσω πολλαπλών συσκευών. Όπως δήλωσε ο Φώτης Δραγανίδης, Διευθυντής Ακαδημαϊκού Τομέα στη Microsoft Ελλάς, «το cloud και η διαδικτυακή μάθηση αποτελούν τάσεις κλειδί για το μετασχηματισμό της εκπαίδευσης σήμερα. Το Office 365 για την εκπαίδευση προσφέρει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα συνεργασίας που θα αλλάξει τα δεδομένα».

89,8 ΔΡΟΜΟΣ FM.
Ο 89,8 Δρόμος fm προσκαλεί τους ακροατές σε πάρτι με τον Αντώνη Ρέμο και τους Onirama, την Παρασκευή 13 Ιουνίου στο Thalassa People’s Stage. Οι ακροατές μπορούν να διεκδικούν προσκλήσεις στέλνοντας sms.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ – ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑ. 
Δύο νέα προγράμματα ασφάλισης οχημάτων παρουσίασε η Υδρόγειος Ασφαλιστική, το Extra Protect που προσφέρει προστασία χωρίς περιορισμούς και κάλυψη της ολικής καταστροφής του οχήματος, καθώς και μία σειρά από 20 σημαντικές καλύψεις. Το Island Value προσφέρεται ειδικά για τους κατοίκους  της νησιωτικής Ελλάδας που λαμβάνει υπόψη τα θετικά στατιστικά στοιχεία της οδικής συμπεριφοράς των κατοίκων στις περιοχές αυτές.