Η ΜΕΒΓΑΛ συμμετείχε για μία ακόμη χρονιά στον ετήσιο διεθνή διαγωνισμό γεύσης ITQi στις Βρυξέλλες, με τα προϊόντα της να αποσπούν 26 χρυσά αστέρια, για τη γεύση, την υφή και την ποιότητά τους. Στην ανώτερη βαθμολογία ξεχώρισε η Φέτα ΜΕΒΓΑΛ -η μοναδική φέτα που κέρδισε 3 χρυσά αστέρια στον φετινό διαγωνισμό.

Επίσης με τρία αστέρια διακρίθηκαν το Πρόβειο γιαούρτι, το Στραγγιστό γιαούρτι 10% και το Γιαούρτι Lactose Free 10%. Υψηλές βαθμολογίες -2 αστέρια- έλαβαν τα Authentic Greek Yogurt Lactose free 2%, το Γιαούρτι με μέλι και καρύδια, το Γιαούρτι Lactose free με γεύση φράουλα, το Στραγγιστό γιαούρτι 2%, αλλά και πιο παραδοσιακές γεύσεις όπως το Κατσικίσιο γιαούρτι και το Μανούρι. Τέλος με ένα χρυσό αστέρι τιμήθηκαν το Κασέρι και το Κατσικίσιο Τυρί ΜΕΒΓΑΛ.