Εθελοντική δράση για τον καθαρισμό της παραλίας της Αρτέμιδας διοργάνωσε η MetLife Ελλάδος, στις 24 Οκτωβρίου, σε συνεργασία με την περιβαλλοντική μη κερδοσκοπική οργάνωση All For Blue.

Στη δράση έλαβαν μέρος εθελοντές εργαζόμενοι της εταιρείας, καθώς και μέλη των οικογενειών τους, οι οποίοι συγκέντρωσαν σημαντικό όγκο σκουπιδιών και ανακυκλώσιμων υλικών, με σκοπό να συμβάλουν στη μείωση των απορριμμάτων που καταλήγουν στη θάλασσα. Η εθελοντική δράση διοργανώθηκε στο πλαίσιο του διαγωνισμού League of Protection Superheroes, που διοργανώνει η MetLife σε όλη την περιφέρεια EMEA και εστιάζει μεταξύ άλλων σε θέματα εταιρικής υπευθυνότητας, βιώσιμης ανάπτυξης, διαφορετικότητας/ συμπερίληψης και wellness.

«Η έννοια της βιωσιμότητας είναι συνυφασμένη με τον εταιρικό σκοπό και την κουλτούρα της MetLife. Αντιμετωπίζουμε την προστασία του περιβάλλοντος ως αναπόσπαστο κομμάτι της αποστολής μας, να οικοδομούμε καθημερινά ένα ασφαλέστερο μέλλον για όλους», δήλωσε σχετικά η Θάλεια Αγγελίδη, Head of Marketing & Communications, MetLife Ελλάδος.