Στηρίζοντας ηλικιωμένους και άτομα με χρόνιες παθήσεις. Η MetLife Ελλάδας συμμετέχει στην κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των υγειονομικών και κοινωνικών επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού, εστιάζοντας στην προστασία των ατόμων που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου για εμφάνιση της νόσου και επιπλοκής από τη λοίμωξη Covid-19. Με την υποστήριξη του MetLife Foundation και σε […]

Στηρίζοντας ηλικιωμένους και άτομα με χρόνιες παθήσεις.

Η MetLife Ελλάδας συμμετέχει στην κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των υγειονομικών και κοινωνικών επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού, εστιάζοντας στην προστασία των ατόμων που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου για εμφάνιση της νόσου και επιπλοκής από τη λοίμωξη Covid-19. Με την υποστήριξη του MetLife Foundation και σε συνεργασία με τη ΜΚΟ Δεσμός, η εταιρεία ενισχύει το έργο πέντε ιδρυμάτων, τα οποία παρέχουν φροντίδα σε ηλικιωμένα άτομα, καθώς και άτομα με χρόνιες ασθένειες και κινητικά προβλήματα.

«Σήμερα, σε μια δύσκολη συγκυρία για τη χώρα και τους ανθρώπους της, θέλουμε να δώσουμε έμπρακτα το παρών στηρίζοντας εκείνους που χρειάζονται περισσότερο τη βοήθειά μας. Είμαστε εδώ και ενώνουμε τις δυνάμεις μας στην κοινή μάχη απέναντι στην κρίση», ανέφερε ο Κυριάκος Αποστολίδης, Διευθύνων Σύμβουλος MetLife Ελλάδος και Γενικός Διευθυντής MetLife Κύπρου.