Η Dentsu International προήγαγε τον Michael Komasinski στη θέση του Global Chief Executive Officer της Merkle. Ο ίδιος είναι επίσης μέλος της executive team της Dentsu International και αντικαθιστά τον Craig Dempster, ο οποίος υπήρξε μέλος της executive team της Merkle για σχεδόν 15 χρόνια.

Ο Komasinski προσχώρησε στο δίκτυο μετά την εξαγορά της Merkle το 2016 και επί του παρόντος είναι Πρόεδρος της Merkle/CXM, Americas και Leader της γραμμής εξυπηρέτησης Dentsu Customer Experience Management (CXM) στην Αμερική, επιβλέποντας όλες τις πτυχές της περιφερειακής λειτουργίας της Merkle Americas. Ο Komasinski θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα την 1η Ιανουαρίου και θα αναφέρεται στη Wendy Clark.

Ο Komasinski ξεκίνησε στη Merkle από τη θέση του Chief Operating Officer of Agency Services για να γίνει στη συνέχεια Πρόεδρος της Merkle EMEA. Η Clark δήλωσε σχετικά: «Η πορεία του Michael μιλά από μόνη της. Εμπνέει και καθοδηγεί τις ομάδες στην ανάπτυξη επιδραστικού customer experience με γνώμονα τα δεδομένα και την τεχνολογία, ενώ παράλληλα δημιουργεί με τους πελάτες σχέσεις διαρκείας, οι οποίες βασίζονται στις αξίες». (Πηγή: Campaign)