Παράλληλα, λανσάρει και νέα σειρά προϊόντων σούπερ μάρκετ
Η Megas Yeeros διοργάνωσε δημοσιογραφική εκδήλωση στις εγκαταστάσεις της στον Ασπρόπυργο, παρουσιάζοντας τη νέα γραμμή παραγωγής της για τη νέα σειρά προψημένου γύρου My Grillers που βρίσκεται ήδη στα ράφια του σούπερ μάρκετ, σε 3 διαφορετικές γεύσεις: χοιρινό, κοτόπουλο και doner.

Η εταιρεία, μετά από τρία χρόνια έρευνας, προχώρησε σε μια επένδυση υψηλής τεχνολογίας, και κόστους άνω των 1.500.000 ευρώ, ώστε να προσφέρει έτοιμη την αυθεντική γεύση του φρεσκοκομμένου γύρου. Οι εγκαταστάσεις του προψημένου γύρου βρίσκονται σε ένα νέο χώρο 1.000τμ που σχεδιάστηκε και εξοπλίστηκε με τα πλέον σύγχρονα και αυτοματοποιημένα μηχανήματα, καλύπτοντας τις κοινοτικές και εθνικές νομοθεσίες για την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Megas Yeeros είναι η πρώτη εταιρεία στην εφαρμογή κοπής γύρου με ρομπότ. Ο Νικόλαος Λούστας, Διευθύνων Σύμβουλος της Megas Yeeros, δήλωσε: «Στόχος μας είναι να εξελίξουμε και να τελειοποιήσουμε το όραμά μας να γίνει ο γύρος παγκόσμιο προϊόν, αλλά και να δημιουργούμε προϊόντα και ιδέες που θα φέρουν τον κλάδο σε μια νέα εποχή».