Οι Wind, Cosmote, Γερμανός και Vodafone
Με εκπτώσεις και προσφορές υποδέχονται τον Νοέμβριο οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών Wind, Cosmote και Vodafone, με δεκαπενθήμερο εκπτώσεων μέχρι και τις 15 του μηνός.

Τα καταστήματα Wind σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιούν εκπτώσεις και δίνουν τη δυνατότητα για αγορές με έως 36 άτοκες δόσεις. Ειδικά για τους κατόχους καρτών της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα yellow, η Wind τους επιβραβεύει για τις αγορές τους με είκοσι φορές περισσότερα yellows. Όπως επισημαίνει η εταιρεία, στα καταστήματα Wind οι επισκέπτες μπορούν να βρουν μεγάλη ποικιλία συσκευών τελευταίας τεχνολογίας σε τιμές χαμηλότερες έως και 47%.

Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν και στα καταστήματα Cosmote και Γερμανός σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στα www.cosmote.gr και
www.germanos.gr, όπου οι καταναλωτές μπορούν να βρουν – με έως 36 άτοκες δόσεις – δημοφιλή Smartphones, Τablets, Laptops, Smart TVs, gadgets και άλλα προϊόντα τεχνολογίας. Επιπλέον, όσοι επιλέξουν να κάνουν τις αγορές τους με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, κερδίζουν 10πλάσιους go4more πόντους στο πρόγραμμα συνολικής επιβράβευσης go4more.

Από την πλευρά της, η Vodafone δίνει τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν Smartphones, Tablets, αλλά και αξεσουάρ σε νέες μειωμένες τιμές, με έκπτωση έως και 50%. Ειδικότερα, όσοι επισκεφτούν ένα κατάστημα Vodafone ή το vodafone.gr μπορούν να αποκτήσουν με έκπτωση τις συσκευές που επιθυμούν και ποικιλία από αξεσουάρ, όπως θήκες smartphone, αξεσουάρ ήχου και φόρτισης, Powerbanks, συσκευές σταθερής και έκπτωση σε όλα τα Smart Home αξεσουάρ.